Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Αλήθειες και τρομολάγνοι συνωμοσιολόγοι

Με αφορμή το ευρύτατα διαδεδόμενο τις τελευταίες ημέρες video που αναρτήθηκε στο youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=gEVv2Sqc1uU&feature=play ). Ορισμένα του σημεία με βρίσκουν σύμφωνο, για άλλα αδιαφορώ, ενώ ορισμένα με τρομάζουν.
Ξεκινώντας από την αναφορά στους εμπορικούς στόχους προώθησης του νέου εμβολίου, θα εθελοτυφλούσα αν απέρριπτα ασυζητητί την ιδέα. Τα όσα συμβαίνουν με κάνουν μάλλον να τίθεμαι υπέρ της. Οπωσδήποτε η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που ασκείται από τα συμβατικά ΜΜΕ είναι άνω ποταμών και αδιαμφισβήτητα επιχειρούν να προωθήσουν το εμβόλιο. Συνιστάται ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και προπαντώς ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
Σε ό,τι αφορά τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" τώρα, οι αοριστολογίες δεν μας αφορούν, ενώ η επανάληψη της σκηνής με τον Ομπάμα να αναφέρεται στο "Νew world order" βρωμέι ύποπτα προπαγάνδα και προσυλητισμό σαν αυτόν, ενάντια στον οποίο τοποθετείται (υποτίθεται) το video. Η συνωμοσιογίες πέρι σχεδίου εναντίον του λαού από τις κυβερνήσεις σηκώνει ενστάσεις. Βασικά κινείται μεταξύ του σχεδίου αποβλάκωσης και στείρωσης του πληθυσμού χωρίς να καταλήγει κάπου.
Οπωσδήποτε η εναλλακτική ενημέρωση είναι σημαντική, αλλά και πάλι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΡΙΤΑ. Κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας....

"Τα αόρατα δεσμά είναι πάντα τα πιο ισχυρά"
Νίτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου